Error messages

16 posts in this topic

Posted

Quite a few weeks on from the upgrade and still getting error messages like "Sorry, there is a problem. Please wait 14 seconds before attempting another search. Error code: 1C205/3" every time I change page or when I "Mark site as read" ... when's this going to be fixed.

Like the new site in other respects though.

John

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

I will have a look John, I thought they were sorted 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

 

Just got this when I left this topic.

 

Cheers

 

Keith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Strange I never have had any error messages from the forum  since we changed over 

Just for the record

Google Chrome 

Plusnet over metal wire (soon to change to fibre) with 3 Mbps max (soon to be 35 Mbps)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Should be working ok now, let me know though

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Yes Mark, whatever you did seems to have done the trick - thanks very much.

John

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Nah - I still get them...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Your welcome

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On my tablet I get,every time,

Sorry there is a problem

That page does not exist

Error Code 2S100/1

Contact us.

But there is a link to home page we gets me into the system

 

geoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

On my tablet I get,every time,

Sorry there is a problem

That page does not exist

Error Code 2S100/1

Contact us.

But there is a link to home page we gets me into the system

 

geoff

Are you using a saved link/bookmark to the old site?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Of course I Am...never change anything me!

 

Geoff

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

What page is that Geoff

Coming in on the home page  http://www.touringandtenting.com/ ?

 

Edited by markf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

touringandtnting.com/forums/index.php

 

geoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

no that was a type in this message only...no matter we can still chat!

 

rgds

geoff

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted

Just posted a new topic and before icould write anything a Red bar came across the top of the message indicating I had done somthing wrong.

So I stopped and started again same Red bar.

Once again I stoped and got the bar but this time I thought blow it and carried on.

Nothing appened and the topic went up ok.

Looked at it a couple of times but could see nothing wrong.

Maurice

From my Samsung android tablet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now


Click this banner for a Motorhome and Touring Caravan insurance quote from Caravan Guard